Alexandra Nechita al doilea Picasso

Va mai amintiti de Alexandra Nechita ,fetita care la noua ani il egala pe Picasso?

S-a născut la Vaslui, în luna august a anului 1985, însă destinul a făcut ca, la numai doi ani, Alexandra Nechita să ajungă în Los Angeles, SUA. Nu împlinise încă 9 ani când a avut prima expoziţie personală în Biblioteca Municipală. Darul ei fusese deja remarcat de presa locală, care a numit- o atunci “micuţa Picasso”.

Cine a fost Picasso?

4020-150642-p

Pictorul Pablo Picasso (1881- 1973) a fost cea mai strălucită personalitate artistică a secolului al XX-lea, unul dintre marii maeştri ai penelului, care a rupt definitiv convenţiile stilului iluzionist şi figurativ, dominant încă din perioada Renaşterii.

thumb_612_x_0_4020-150643-pic

Aşa cum tablourile cubiste au descompus realitatea, şi opera lui Picasso este o oglindă care permite urmărirea artei în secolul al XX-lea şi totodată viaţa particulară a artistului. Pânzele lui amintesc de un jurnal intim care glorifică frumuseţea şi erotismul femeilor pe care le-a iubit.

Asa arata ,,Micuta Picasso” la varsta de 9 ani

În urmă cu 14 ani, Alexandra era o fetiţă drăgălaşă, care promitea să ajungă o mare pictoriţă

4020-150644-mica

Emisiuni de mare audienţă, precum Sunday Morning with Charles Osgood (Cbs), Today (Nbc), Oprah Winfrey Show, au consacrat- o definitiv pe Alexandra în rândul publicului american. Cum e şi firesc, ea a devenit o mândrie a Americii şi a României, în acelaşi timp, iar picturile şi sculpturile sale au ajuns să se vândă chiar şi cu 150.000 de dolari bucata!

Personalităţi din toate domeniile au în colecţiile lor fabuloase picturile semnate “Nechita”. Printre acestea se numără actorii Stephen Baldwin, Catherine Deneuve, Rosie O’Donnell, dar şi cântăreţul Phil Collins şi designerul Calvin Klein.

Tanarul de care este indragostita Alexandra.

4020-150638-easiel

După mai bine de 17 ani de la prima pictură expusă, succesul Alexandrei a devenit o certitudine. O demonstrează atât numeroasele expoziţii organizate în toată lumea, cât şi banii pe care i-a strâns în urma vânzării tablourilor şi sculpturilor.
În plus, în afară de a fi un talent artistic, Alexandra, acum în vârstă de 23 de ani, e şi de o frumuseţe uluitoare, cu mulţi pretendenţi la inima ei.

4020-150636-u

Tablourile ei ajung să fie vândute chiar şi cu 150.000 de dolari

Conform presei americane, “Micuţa Picasso” ar fi îndrăgostită de un designer în plină ascensiune, pe nume Alex Lamontagne, cu care ar avea o relaţie de mai bine de un an.
Toţi amatorii de artă pot să cumpere creaţiile Alexandrei Nechita atât din galeriile de artă din cele mai importante oraşe din Statele Unite, cât şi de pe internet.
Preţurile sunt pentru toate buzunarele, pornind de la 1.000 de dolari pentru o pictură de mici dimensiuni, până la peste 150.000 de dolari în galeriile de “fiţe” de la New York şi Los Angeles. Alexandra adoră să intre în contact cu oamenii atunci când aceştia îi cumpără operele şi le explică tot ceea ce a vrut să transmită prin culorile vii şi formele aparent de neînţeles din tablourile sale.

thumb_612_x_0_4020-150637-o

Etichete:

5 răspunsuri to “Alexandra Nechita al doilea Picasso”

 1. anonim Says:

  lol…asta numesti tu arta?normal banii lu mama si taticu.Cred ca nai habar sa faci un portret.

  NOOB!!!!!!!!!!

 2. Sorin Iancu Says:

  te’nseli,a ajuns mare pe banii PDSR,sustinuta de Iliescu si Melescanu,in scop electoral,purtata prin toate ambasadele Europene….Nu exista nici o galerie de arta din Europa si nici chiar din Romania in care sa fi avut expozitii

 3. Alexandra Burlacu Says:

  daca nu stiti ce e aia arta nu comentati!! mamica si taticu nu ar fi avut de unde…iar talentul ei depaseste cu mult proportiile imaginatiei voastre….exista in vaslui si o scoala care-i poarta numele..si a avut expozitii in europa si romania….daca nu stiti….interesati-va

 4. gabriel Says:

  dai dracu , ca e prosti !!!
  o replica celebra din gura unui si mai celebru actor….ce chestie , se potriveste peste tot .

  Bravo Alexandra !

 5. iacob Says:

  Picteaza ce este in sufletul ei,diformitati si lucruri puse alandala;atata vreme cat multi oameni sunt asa,alexandra este apreciata pentru ca ei se recunosc in felul ei de a se exprima.Cand oamenii vor avea ca dorinta armonia in fire,gand si sentiment,nu vom mai aprecia astfel de „arta”.Felul acesta de a picta indica probleme in pastrarea echilibrului intre aceste aspecte ale fiintei umane.Daar,s-ar parea ca pe om nu il deranjeaza sa traiasca monstruos;sansa noastra de a fi normali este Dumnezeu,ca pe El,il „deranjeaza” lipsa de cuget a omului care rade si spune ca e frumos ce e urat si diform,doar pentru ca asa este el in interior,in loc sa priveasca la ce anume a facut de a ajuns asa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: