Ninsoare de Mai

60299497

Chiar daca Vara bate la usa, in Brasov, locuitorii unei comune au dat piept cu iarna. Oamenii au privit cu uimire cum, timp de cateva ore, a nins serios, iar stratul de omat a atins chiar si sapte centimetri.

Daca zilele trecute se bucurau de soare,locuitorii comunei Bran-Moeciu s-au vazut acum nevoiti sa scoata din sifoniere hainele groase, mai ales ca temperaturile au scazut sub zero grade Celsius.
Temperaturile scazute i-a luat prin surprindere si pe turistii veniti sa petreaca week-endul in zona. Complet nepregatiti pentru o asemenea vreme, multora nu le-a mai ramas altceva de facut decat sa faca haz de necazul lor.Din cauza vizibilitatii scazute si a carosabilului umed trafic in zona sa desfasurat cu dificultate.Imbracati pentru a infrunta canicula turistii care au venit la munte sa-si petreaca wekendul au descoperit cu stupoare ca ninge.

60299501

Ninsoarea i-a luat prin surprindere si pe localnicii din Fundata, totul a fost acoperit cu un strat subtire de zapada. Iar temperaturile au coborat pana la -1 grad Celsius.

60299503
Localnicii din Fundata spun ca in zona nu a mai nins in luna mai din anii ’90. A nins si in masivul Parang, la 1.700 de metri altitudine. Aici, pentru prevenirea accidentelor, jandarmii montani le recomanda turistilor sa se echipeze corespunzator si sa nu se abata de la traseele montane.

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: