Blestem asupra familiei Salam

Daniel,fiul manelistului,sufera de aceeasi boala care ia rapus mama

thumb_612_x_0_4019-150517-spital

Se pare ca blestemul nu a parasi familia manelistului Salam ! La nici o luna si jumatate de la moartea iubitei sotii, Fanica, fiul manelistului se confrunta cu aceleasi probleme de sanatate.Baietelul, de doar cinci ani, sufera de hepatita cronica si face periodic injectii cu Interferon, un medicament destul de puternic, menit sa atenueze efectele bolii .Daniel a fost internat la Spitalul ,,Grigore Alexandrescu” din Capitala pentru tratament.

4019-150516-salam
Florin Salam spune că ştia de mult timp de problemele de sănătate ale nevestei sale, dar spera ca acestea să se rezolve. “A avut probleme la naştere, ceva cu ficatul. Şi-a luat tratamentul o perioadă şi i-a mers bine. Dar medicamentele alea trebuiau administrate aşa cum i-a zis doctorul, iar eu nu ştiu cum le-a luat, că eram mai tot timpul plecat”, a povestit cântăreţul. Într-un final, ciroza hepatică de care suferea Ştefania, soţia lui Salam, a răpus-o nemilos, la doar 27 de ani.

Daniel face tratament cu interferon

Băiatul său, Daniel, de doar 5 ani, a moştenit afecţiunea hepatică a mamei sale. Copilul suferă de hepatită cronică, este într-o stare avansată a bolii şi are nevoie periodic de injecţii cu Interferon, pe care le face la Spitalul “Grigore Alexandrescu” din Capitală. “Dacă o persoană suferă de hepatită cronică, are nevoie de tratament medicamentos pentru ca organismul său să poată elimina virusul hepatic. Tratamentul cu Interferon pe care trebuie să-l facă îi poate da bolnavului şanse mai mari de 50% de supravieţuire”, a explicat dr. Laurenţiu Luca, directorul Clinicii Puls din Capitală.

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: