«Cioacă are să-mi dea 75.000 €»

Preluare :LIBERTATEA

Pentru prima dată de cand Cristian Cioacă a devenit celebru ca protagonist al celui mai controversat caz de omor din Romania, o persoană din anturajul acestuia vorbeşte deschis despre poliţistul acuzat că a făcut-o pe Elodia, soţia lui, să dispară. Ligia Voinea, blonda care până de curând a fost iubita lui Cioacă, a decis să-şi spună povestea, în care poliţistul joacă, fără doar şi poate, rolul negativ al unui bărbat care e, după cum spune femeia – ce-i drept, rănită – “inteligent, uneori copilăros, dar… fără suflet”.

thumb_612_x_0_4019-150531-11

E tânără, de-o frumuseţe aparte şi moştenitoare a unei averi fabuloase, care numără, ameţitor, milioane de dolari. Aceasta este, în linii, mari, Ligia Voinea, femeia de 28 de ani care, vreme de un an şi jumătate, a visat să-şi găsească locul în inima poliţistului Cristian Cioacă. N-a reuşit, căci bărbatul i-a dovedit, rapid, că dragostea trece prin stomac…
Dacă ai bani, eşti femeia pentru Cioacă”, este concluzia la care a ajuns Ligia. “Îl ştiam pe Cristi de la televizor. M-a atras privirea lui. Recunosc, l-am plăcut. Am crezut că e soţul înşelat, că e o victimă. Eu l-am căutat în octombrie 2007”, a admis, dezarmant, blonda.

Din acel moment, cei doi au devenit prieteni şi mai târziu iubiţi. Sau aşa a crezut ea la început. “De fapt, era foarte interesat de bani. Ştia de moştenire, dar nu îi spusesem şi că voi intra în posesia ei abia la 30 de ani. Până atunci, părinţii îmi administrează averea. Şi tot ei mi-au blocat toate conturile ca să mă facă să renunţ la Cristi, să văd că el voia numai banii mei”. Şi a văzut. Acum, trăgând linie, Ligia şi-a dat seama: “Cioacă are să-mi dea 75.000 de euro. Am acte care dovedesc că i-am luat un telefon de 1.000 de euro. Am cumpărat de la el, cu 13.000 de euro, maşina, Peugeot-ul, care a rămas însă la el, că nu avea cu ce să circule… I-am luat un laptop de aproape 1.000 de euro. Îi dădeam frecvent bani, cu zecile de milioane, iar recent, am virat în contul surorii lui 50.000 de euro”, ne-a declarat Ligia. “Cioacă nu îmi pare un tip violent, însă te manipulează. Îmi cerea tot timpul bani. Pentru a-şi plăti datoriile, pentru copil, pentru avocaţi. Venea, lua banii şi pleca”, ne-a mai povestit Ligia.

«Audi A8 în faţa blocului. Dacă nu, … pa!»

4019-150536-1tel

De fapt, tânăra trebuia să-i îndeplinească poliţistului, ca-n poveşti, trei dorinţe, pentru ca el să rămână cu ea: Cioacă voia bani (vreo 300.000 de euro), o maşină (un Audi A8) şi o casă. Neapărat în această ordine, aşa cum reiese şi dintr-un mesaj pe care i l-a trimis femeii. În alt SMS, Cioacă i-a transmis Ligiei: “A8 (n.r. – Audi A8) în faţa blocului. Dacă nu,… pa!”. Şi “pa” a fost.

Îl va da în judecată

Ligia ne-a mărturisit că a decis să dea în vileag proastele obiceiuri ale lui Cristi Cioacă pentru a le pune în gardă pe femeile care ar putea să-i cadă victime poliţistului. “Nu fac asta din răzbunare. Dar îl voi da în judecată pentru a-mi recupera banii. Să nu mai facă aşa ceva…”. Întrebată dacă s-a gândit să ceară şi despăgubiri, Ligia a zâmbit şi a spus că nici nu i-a trecut prin cap aşa ceva.

Ea i-a trimis cadoul de Crăciun

4019-150535-1ceas

În decembrie 2007, Cristian Cioacă apărea la televizor, susţinând că de Crăciun a primit un pachet în care erau cadouri scumpe. “Or fi de la Elodia”, zicea el. Nu erau. Şi mai târziu a şi aflat că Ligia îi trimisese darul, dar nu a mai ieşit să dea declaraţii despre asta… “I-am cumpărat atunci un ceas Calvin Klein. Mi-am luat şi eu unul… pereche. I-am mai trimis un parfum Versace şi un set Armani Code, dar şi jucării şi dulciuri pentru băieţelul lui”.

«Pot să caute şi zece ani, că nu vor găsi nimic!»

4019-150537-elodia

Într-un an şi jumătate în care au fost prieteni şi, mai apoi, iubiţi, Ligia şi Cristi au abordat timid subiectul “Elodia”. “Am vorbit despre ea. Nu mult. Mai discutam atunci când anchetatorii făceau căutări. Îl sunam şi mă întreba mereu: «Unde s-au mai dus acum? Pot să caute şi zece ani, că nu vor găsi nimic!»”, ne-a povestit Ligia.“Dacă ar fi implicat în dispariţia Elodiei, eu cred că a făcut-o cu premeditare pentru că fiecare pas al lui este calculat”, crede tânăra.

4 răspunsuri to “«Cioacă are să-mi dea 75.000 €»”

 1. Lorena Says:

  Si fata asta…nu prea are minte deloc…bine ca are bani in schimb.

 2. nicoleta Says:

  ma numesc nicoleta manescu si as dori sa-mi exprim si eu punctul de vedere fata de elodia.eu sant sigura ca elodia e moarta,a omorat-o
  pentru ca sa-i puna mana pe avere.Pentru nimic in lume Elodia nu-si parasea copilul si parintii ,pentru nici un barbat .Mi-as dori din toata inima sa fie gasita acolo unde este ingropata ca parintii si patrik sa-i
  aprinda o luminare.

  • alexmihalcea Says:

   Cioca este ofiter la criminalistica s-ar putea ca acesta sa fi omorat-o ,dar mai exista si unele supozitii.Daca a omorat-o Cioca a stiut sa stearga orce urma .S-ar putea sa fie omorata si de cineva din lumea interlopa . Inca un caz printre multe altele cu autor necunoscut

 3. Audi A3 Says:

  Audi A3…

  […]«Cioacă are să-mi dea 75.000 €» « Lumea care te-nconjoara[…]…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: