Un agent de paza facea sex pe bani printe morminte

Vasilica M., paznic la un cimitir din oraş, şi-a uimit şefii cand a cerut să lucreze numai in tură de noapte. Motivul ei era unul simplu: deloc speriată de vecinătatea morţilor, in timpul programului, femeia “presta” servicii sexuale printre cruci.

thumb_612_x_0_4018-150256-9cimitir

Vasilica M, din Iasi in varsta de 3o ani s-a angajat in urma cu un an ca agent de paza..Aceasta le solicitase sefilor sa lucreze numai in tura de noapte.De fapt, tanara gasise astfel posibilitatea de a-si practica, in acelasi timp, si a doua “meserie” a sa. Ea isi ducea clientii in spatele crucilor, pe cripte, pe bancile de piatra ale cavourilor si, in noptile mai reci, chiar in capela cimitirului. Chiar daca le oferea senzatii inedite, Vasilica nu cerea un pret mai mare decat al altor prostituate din oras.

Spune ca e saraca

In momentul în care a fost descoperita, Vasilica le-a spus anchetatorilor ca provine dintr-o familie saraca, iar tatal ei este bolnav de multa vreme, asa ca avea ne-voie de bani.

Vasilica avea clienti si din alte orase

4018-150260-untitled8

Constantin Stan (foto), proxenetul iesean care avea grija ca Vasilica sa nu duca lipsa de clienti, a fost audiat si a susţinut ca el a ajutat-o pe femeie, care avea probleme financiare. “Tatal ei era foarte bolnav si era in spital. Avea nevoie de bani pentru a mai putea trai. Atunci eu nu am facut decat sa o ajut”, a spus Stan, care a povestit ca femeia avea clienti care veneau si din alte orase, atrasi de ideea de a face sex in cimitir.

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: