Din 2011 permis de conducere obligatoriu pentru scutere

Scoala si permis de conducere obligatoriu pentru cei care vor sa se strecoare prin orase cu scuterul. O norma europeana ne cere sa le introducem incepand cu 2011.

02

In ultimii ani numarul vehiculelor de acest tip a crescut spectaculos, si cel al accidentelor in care au fost implicate a urcat ingrijorator. In ultimele cinci luni au fost peste 125 de accidente provocate de bucuresteni pe scutere.
Multi dintre cei conduc scutere nu stiu normele care trebuiesc respectate in trafic:este obligatoriu sa foloseasca ziua, permanent, luminile de intalnire, sa poarte cel putin casca de protectie atunci cand conduc, sa-si asigure un spatiu suficient de franare si sa mearga numai pe prima banda de circulatie, fara sa faca slalom printre masini.
Aceasta noua lege ii nemultumeste insa pe multi utilizatori de scutere.Scuterul a devenit indispensabil pentru multi, tocmai pentru ca este foarte accesibil. Nu costa mult si nu ai nevoie de scoala. Toti sunt insa de acord ca noile reguli ar putea scadea numarul tragediilor.

Etichete: ,

Un răspuns to “Din 2011 permis de conducere obligatoriu pentru scutere”

  1. maryus Says:

    DAR CEI CARE AU FACUT ORE DE LEGISLATIE SI AU MAI DAT SI ACOLO 100 DE LEI ACUM TREBUIESA PLATEASCA IAR SCOALA?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: