Forţată să facă sex 30 de ore

Preluare : LIBERTATEA

O adolescentă de 16 ani din Capitală a fost luată cu forţa de pe stradă, urcată intr-o maşină, dusă pe un camp din Străuleşti şi obligată să facă sex pe bani cu nu mai puţin de zece indivizi. Coşmarul Alinei, elevă de liceu, a durat 30 de ore! În tot acest timp, părinţii o căutau disperaţi. Când au găsit-o, au aflat că încă de la începutul anului, fata fusese constrânsă de alţi doi tineri să întreţină relaţii sexuale pe bani.

4017-149956-fataviol

Calvarul Alinei, elevă în clasa a X-a la un liceu din sectorul 1 al Capitalei, a început în ianuarie, când doi băieţi care îi fuseseră, pe rând, iubiţi au pus la cale o afacere incredibilă. Ei au forţat-o pe fată să se prostitueze pentru ei. Practic, puştoaica era nevoită ca după ore să meargă într-o casă din cartierul bucureştean Străuleşti şi să facă sex acolo cu bărbaţii pe care îi aduceau cei doi.

Ca să fie siguri că victima nu se opune, indivizii au şantajat-o cu filmuleţe în care ea apărea în ipostaze nu tocmai cuminţi şi au ameninţat-o că înregistrările vor ajunge la tatăl ei. Prinsă în iţele acestei situaţii, pe care o considera a fi fără ieşire, fata s-a conformat.Coşmarul ei a ieşit la iveală zilele trecute, după ce un al treilea individ, tot din Străuleşti, a răpit-o de pe stradă.Alina abia ieşise de la şcoală când s-a trezit luată pe sus, urcată într-o maşină şi dusă pe un câmp din Străuleşti.

thumb_612_x_0_4017-150004-camp

Nemernicul a ţinut-o acolo nu mai puţin de 30 de ore, timp în care a obligat-o să facă sex cu zece bărbaţi. Clienţii au plătit câte 30 de lei pe “partidă”. În acest timp, părinţii Alinei o sunau încontinuu, dar răpitorul îi închisese fetei telefonul mobil. L-a deschis abia când toţi clienţii au fost satisfăcuţi. Tot atunci, individul a şi răspuns la telefon şi a vorbit cu tatăl Alinei care i-a spus că poliţia e pe urmele lui şi l-a somat să-i lase fata în pace.Abia în acel moment, eleva a fost lăsată să meargă acasă. Răpitorul, un tânăr de 20 de ani, a fost săltat de oamenii legii din casa lui din Străuleşti. La zdup au ajuns şi ceilalţi doi puştani care au tratat-o pe fată ca pe o prostituată. Cazul a fost preluat de ofiţerii de la Crimă Organizată care i-au acuzat pe cei trei de trafic de carne vie. Cu toţii au fost arestaţi pentru 29 de zile.

4017-149957-mascati

Fata e în stare de şoc şi e ajutată de un psiholog

După calvarul prin care a trecut, Alina este în stare de şoc. Ea a fost dusă într-un centru pentru protecţia victimelor traficului de persoane, unde este consiliată de un psiholog. Potrivit unor surse, familia elevei a primit ameninţări cu moartea de la apropiaţii celor care i-au batjocorit fiica. Atât Alina, cât şi familia acesteia sunt acum protejate de oamenii legii.

2 răspunsuri to “Forţată să facă sex 30 de ore”

  1. Lisandru Cristian Says:

    Groaznic

  2. Lorena Says:

    Nici nu stiu ce sa spun … asemenea fapte ma lasa fara cuvinte … Este peste puterilemele de acceptae a unor situatii…
    Sper doar ca se va termina odata cu trafucl de carne vie, cu distrugerea acestor copile, nevinovate pana la urma.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: