Bahmu, din nou mamica !

Al doilea copil ,nascut prematur

0-150052-3932129684prigoana

Al doilea copil al familiei Prigoana,a fost nascut prematur.Adriana Bahmuţeanu a fost operată de urgenţă la maternitatea Polizu, medicii trebuind să intervină prin cezariană pentru a-i salva viaţa copilului. Acesta s-a născut prematur, cu o greutate de 900 de grame. Medicii au reuşit să-l stabilizeze, micuţul fiind acum în incubator.Bahmu a mai avut probleme în februarie, când a trebuit să se interneze de urgenţă în spital, din cauza unei hemoragii puternice.

Ce este serclajul

Serclajul este o procedură chirurgicală ce are scopul de a menţine colul uterin închis pe toată durata sarcinii. Procedura constă în coaserea colului cu un fir gros, care va împiedica alunecarea bebeluşului în exterior – deci o naştere prematură. În mod normal, colul uterin ar trebui să rămână închis până aproape de finalul celor 40 de săptămâni de sarcină. Din păcate, în cazul Adrianei, serclajul nu a ţinut, membranele rupându-se sâmbătă.
„A fost o nastere prin cezariană în luna a 7-a. Şansele de supravieţuire sunt maxime. De obicei, nu există insuccese în asemenea cazuri. E o naştre prematură. Se întâmplă mii de cazuri de acest gen. Important este că Adriana şi copilul sunt bine”, a spus Silviu Prigoană la Antena 1.
In timpul discursul lui Honorius Prigoană, ţinut în faţa Congresului American. , Adriana a fost atât de emoţionată încât a intrat în travaliu.

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: