Erori in sistemul medical

Eroare grava a unui medic de familie.

A.M un tanar din Costesti ,Arges ,dupa ce in urma cu trei zile a fost la doctorul de familie sa-si ia o trimitere pentru efectuarea unor analize ,astazi a revenit la aceasta cu rezultatul de la analize.
Doctora de familie a citit rezultatul dar din cauza oboselii acumulate dupa o zi de munca ,rezultatul la analize a fost unul eronat .
Acestuia i s-a dat sa faca si niste analize pentru probele hepatice.Laboratorul a scris rezultatul analizelor care in afara de Hectobacterius Piloris care era pozitiv ,T G O si TGP negativ,rezultatul la celelalte analize au fost negative (n.r hectobacterius -piloris o bacterie la stomac ) probele hepatice au iesit negative.
Acesta s-a prezentat cu rezultatul analizelor de laborator la medicul de familie ,pentru ca acestea sa fie citite si de catre doctora de familie ,punerea unui diagnostic.si eliberarea unei retete.Dar stupoare cum au fost citite analizele ca doctorei de familie i-a dat cu virgula ,.respectivul pacient fiind diagnosticat cu Hepatita C. In urma raspunsului dat de medicul de familie acesta a refacut din nou probele hepatice de 3 ori si de fiecare data rezultatul fiind negativ.

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: