Acasă la Adi şi Consuelo Mutu

Preluare :Libertatea

Reporterii revistei DIVA au petrecut cateva ore in mijlocul familiei Mutu, in apartamentul lor cochet din Florenţa. La finalul zilei, spun ei, au rămas cu impresia că frumoasa Consuelo, celebrul Adrian şi micuţele Adriana şi Maya formează o familie cât se poate de firească, veselă, fără fiţe şi mofturi, cu preocupări cotidiene absolut normale şi, mai ales, plină de iubire. O familie perfectă!

thumb_612_x_0_4011-148487-adi1

Atunci când treci pragul casei familiei Mutu, ceea ce te impresionează este vederea superbă asupra centrului vechi al Florenţei, povestesc reporterii revistei DIVA. O imagine care îţi taie respiraţia şi te face să te întrebi cum o fi să te trezeşti în fiecare dimineaţă şi să dai cu ochii de acea privelişte parcă ruptă din calendarele cu peisaje toscane. După ce îţi revii şi arunci o privire în jur, vezi un apartament spaţios, cu o cameră de zi mare, din care pleacă holuri largi spre bucătărie, o încăpere în care se serveşte masa, dormitorul, camera copiilor, totul decorat modern. Şi mai observi multe fotografii de familie.

thumb_612_x_0_4011-148488-adi2

Ies deseori la iarbă verde

“Familia e baza, e locul de pornire al tuturor lucrurilor bune. Să ai o familie unită, cu principii, e totul”, povesteşte Consuelo pentru revista DIVA, care mai spune că, în weekenduri, ies la iarbă verde, în împrejurimile Florenţei. “Mergem des să luăm masa în locuri cu multă verdeaţă, de care nu ştie multă lume, căutăm colţuri liniştite, puţin frecventate, ca să ne relaxăm”, adaugă Consuelo. adi mutu

( fotografii: DIVA)

Un răspuns to “Acasă la Adi şi Consuelo Mutu”

  1. Lorena Says:

    O familie fericita!
    Mi-a placut definita Consuelei referitoate la familie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: