S-a omorat pentru o nota

Fiica lui Constantin Cretan fostul locotent a lui Miron Cozma a decis sa-si puna capat zilelor ,dezamagita de nota obtinuta in urma contestatiei pe care a facut-o la limba si literatura romana

60293779

Nemultumita ca a luat doar 7 la teza unica la limba si literatura romana,Olivia in varsta de 13 ani ,fica fostului locotenent a lui Miron Cozma (Constantin Cretan) a decis sa-si puna capat zilelor.O nota de 7 i-a inchis drumul fetei .
Olivia era o fire extrem de sensibila ,povestesc cei care a cunoscut-o .A suferit foarte mult cand tatal ei a fost inchis pentru participarea la mineriada de la Costesti alaturi de Cozma.Din motive de sanatate Catalin Cretan a fost eliberat anul trecut.

60293979
60293981

Nu a certat-o nimeni, dar i s-a parut o mare nedreptate si suferea enorm, spune tatal ei.
Langa trupul fetei tatal a gasit un tub de pastile.A dus-o pe brate la spital ,unde medicii au incercat cu disperare sa-i salveze fata.Se pare ca micuta a inghitit peste 150 de pastile
Tatal se simte vinovat ca nu si-a ascuns pastilele.

Etichete: , ,

3 răspunsuri to “S-a omorat pentru o nota”

  1. Lorena Says:

    Si totusi uita cat de nedreapta este viata asta…A luat o copila nevinovata!

  2. alexmihalcea Says:

    Lorena se spune ca ingerii, au nevoie de ingeri ,a luat un inger dintre noi .Eu am plans cand am auzit stirea, e un suflet nevinovat, un suflet de copil .Lorena fiecare are destinul lui in viata, cat am vrea noi sa ne abatem de la calea destinului tot acolo ajungem in cele din urma.Nu ai vazut si cu mitul lui Oedip .

  3. saychese Says:

    Nu stiu ce sa spun.Unii copii cateodata cam exagereaza .Am vazut si eu stirea si … am ramas putin socat.Adica na…. sa iti iei viata pentru o amarata de nota nu se merita deloc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: