Zăvo, hărţuită sexual de şef: „Datoria unui bărbat e să încerce”

preluare: Antena3

Orice s-ar spune, Oana Zăvoranu este o femeie sexy. Iar acest lucru a fost constatat, din păcate pentru ea, şi de cine nu trebuia.

zavoreanca

Într-o declaraţie de-a dreptul şocantă – şi nu, de această dată nu mai vorbeşte despre mama ei -, Querida mărturiseşte că a fost hărţuită sexual de unul dintre şefii ei.

Nu se ştie însă care, bruneta dorind să păstreze secretă identitatea hărţuitorului ei. Incidentul ar fi avut loc chiar în biroul unei televiziuni, unde directorul i-a smuls tricoul şi a vrut să profite de ea. Nu a reuşit, susţine Zăvo. „Am ieşit în sânii goi, ce era să fac?! Omul avea familie acasă, nu vreau să-i dezvălui identitatea şi să-i fac probleme”, povesteşte Oana, în Click!.

Ba, mai mult, vedeta spune că îşi înţelege hărţuitorul, pentru că „datoria unui bărbat este să încerce. Depinde doar de femeie dacă acceptă sau nu”. Surprinzător, Querida mărturiseşte că au existat mai multe cazuri de hărţuire sexuală în care a fost implicată. Nu mai puţin de 60! Niciodată nu a luat însă măsuri. „Am trecut prin atâtea întâmplări în cei zece ani de televiziune, încât, dacă ar fi fost să-i dau în judecată pe cei care m-au hărţuit, aş fi avut acum 60 de procese”, a conchis bruneta.

Ei bine, dacă ne întrebam cumva care este femeia fatală din showbizul românesc, iată că acum ştim. Ce părere o avea oare Pepe?! Şi, mai important, ipoteza conform căreia „datoria unui bărbat e să încerce” se aplică şi în cazul lui?!…

Un răspuns to “Zăvo, hărţuită sexual de şef: „Datoria unui bărbat e să încerce””

  1. Lorena Says:

    Mie imi place aspectul fizivc al Oanei, insa caracterul lasa de dorit.Ii place tare sa se dea in stamba.Eu nu cred ca in televiziune exista 60 de indivizi sus puis si toti atat de perversi incat sa o hartuiasca pe oana.Sa fim seriosi….daca era ceva adevarat ar fi publicat nume si tot restu…dar oana si-a pierdut audienta, trebuie sa iasa un pic in relief…ce dracu! chiar toti capii televiziunilor sat pe ea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: