Elevii dau teza ,,la greva”

GREVA DE AVERTISMENT - LICEUL SPIRU HARET - BUCURESTI
Maine ,in ziua cand elevii trebuiau sa sustina tezele cu subiect unic la Limba si Literatura Romana,profesorii din invatamantul preuniversitar sunt in greva.
Negocierile dintre sindicatele din invatamant si Ministrii Educatiei si Finantelor au esuat.
„Întâlnirea de azi (luni – n.r.) trebuia să aibă loc vineri, sâmbătă sau duminică, atunci când domniile lor stăteau la mici şi bere, la muls şi mâncat de oi. Astăzi, cu o zi înaintea tezelor cu subiect unic este puţin cam târziu. Am venit pentru că vom cere 6% din PIB şi nu vom renunţa la acesta. Greva generală se va organiza în funcţie de calentarul stabilit de doamna ministru pentru tezele cu subiect unic. Concret, dacă dânsa reprogramează tezele noi reprogramăm greva”, a explicat Constantin Ciosu, secretar general al Federaţiei Educaţiei Naţionale.
La ora 12, Ecaterina Andronescu, împreună cu ministrul de Finanţe, Gheorghe Pogea, s-au întâlnit cu sindicaliştii, care spun că nu vor renunţa la revendicări.
Astfel tezele cu subiect unic care erau programate pentru marti la Limba si Literatura Romana vor fi reprogramate la o data ce se va face ulterior cunoscuta .
Dar oare politicienii au uitat ce promiteau in campaniile electorale :promisiuni facute de actual premier Emil Boc si presedintele senatului Mircea Geaona.S-au intrecut in promisiuni care mai de care, nici presedintele Traian Basescu nu sa lasat mai prejos acesta afirmand ca lipsa fondurilor nu-i va afecta pe profesori.
Andronescu spune că inspectorii au indus în eroare opinia publică interpretând greşit o notă referitoare la fondurile rămase pentru plata salariilor, după rectificarea bugetară.
Asa ca elevii vor da teza cu subiect unic de maine ,,la greva”
In urma negocierilor dintre ministrul Invatamantului Ecaterina Andronescu si ministrul Finantelor Gheorghe Pogea cu sindicalistii nu s-a ajuns la nici o negociere acestia din urma spunand ca nu vor renunta la negocieri.Asa ca vacanta de 1 Mai a elevilor se va mai ,,prelungi” cu inca o zi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: