UN NOU JOB LA MODA LUAT CU ASALT DE FRUMOASELE PITESTENCE

151
Internet-ul a deschis larg porţile comunicării între oamenii din toate colţurile lumii, fiind astăzi pentru mulţi un substitut al banalelor discuţii telefonice sau chiar al întâlnirilor. E-mail, instant messaging sau chat sunt numai câteva modalităţi prin care putem lua legătura cu cine dorim, indiferent de distanţa care ne desparte. Internetul nu este numai un mijloc de comunicare a emoţiilor ci, încă de la începuturile sale, şi un canal de transmitere a mesajelor sexuale, fie ele sub forma site-urilor pornografice sau a ,,nevinovatelor” discuţii pe web-cam, în care, contra cost, o tânără mimează actul sexual, ea aflându-se, totuşi, la zeci sau sute de km distanţă. Despre videochat veţi citi şi în rândurile următoare. Cât de rentabil e, cine îl practică şi cine se află, de cele mai multe ori, în spatele acestei afaceri.

De la job-ul dintr-o bancă… la videochat

Criza economică, din ce în ce mai prezentă în viaţa noastră, ne-a schimbat comportamentul de consumator, serviciile şi chiar modul în care privim viaţa. De aceea, multe dintre tinerele din Piteşti, de altfel fete cu studii superioare şi cu ceva ani lucraţi la birou, o dată concediate, au ales ca mijloc de completare a veniturilor video-chatul pentru adulţi. Adult- chatul este modul în care interacţionezi cu persoane care plătesc pentru a te vedea, pentru a vorbi cu tine şi de asemenea, pentru a putea urmări un show erotic pe cinste .Aşa se face că sute de site-uri şi firme care angajează fete pentru video-chat sunt luate cu avânt de frumoasele sexului feminin şi din orasul nostru. Pentru a demara afacerea ai nevoie de un calculator, o camera web şi un scaner pentru aţi scana pozele şi a le posta pe internet. Iar dacă te-ai nascut cu frumuseţe de la «mama natură», mai ai şi un pic de ,,talent artistic ‘’…atunci totul este ok. Pe un site pot exista simultan de la una la câteva mii de fete, depinde de adresa web tastată de utilizator. Poţi alege o fata oarecare şi să discuţi cu ea într-o “sesiune” liberă. Aici fata va căuta să devină cât mai placută şi cât mai atrăgătoare pentru a te convinge să o introduci într-o “sesiune” particulară, pe care o plăteşti. In sesiunea particulară, fata face ce îi spui. După gusturi, există site-uri cu băieţi, cu perechi sau, pentru cei cu înclinaţii spre ,,rafinamentele erotice’’, cu orientare spre sado-masochism etc. Pentru a se bucura de o prestaţie erotică on-line, clientul este taxat pe minut cu o suma mai mică, sau maximă, în funcţie de preferinţele acestuia.Totul se petrece într-un cadru intim ( apartament, cameră etc), organizat special pentru a putea face transmisii live pe Internet. Culori vii, lumină adecvată, pernuţe şi o fată întinsă pe canapeaua din faţa camerei video. Unele studiouri lucrează cu operatori, altele le lasă pe fete să comunice direct cu cei care le viziteaza. Odată cu creşterea concurenţei şi studiourile încearcă să tenteze tinerele cu condiţii noi , salarii şi procentaje cât mai atractive. Oferta de angajare se adresează strict fetelor tinere, majore, cu aspect fizic plăcut, cunostinţe minime de folosire a calculatorului, o limbă străina şi seriozitate. Selecţia nu este una uşoară, cu atât mai mult cu cât doritoarele nu sunt chiar puţine şi salariul promis atrage „amatoarele”. Pentru a fi apreciate de clienţi, tinerele trebuie să aibă multă răbdare, să fie dispuse să înveţe să fie din ce în ce mai atrăgătoare, pline de viata şi să debordeze de un optimism molipsitor. Pe lângă aceste cerinţe, o limbă straină le avantajează pe domnişoarele care intră în contact şi cu clienţi din afara graniţelor.

Iată, mai jos, o discuţie purtată, pe YMessenger, cu unul dintre cei care coordonează o astfel de afacere, una destul de profitabilă, dacă ar fi să ne luăm după declaraţiile sale sau chiar după numărul din ce în ce mai mare de tinere piteştence care îşi lasă cariera profesională la o parte, pentru a oferi plăceri virtualo-sexuale celor care nu au timp de o relaţie.

LiveQueens Studio (-bucureştean, coordonator studio web cam sex): Eu sunt Dragoş.
LiveQueens Studio: Am primit înscrierea ta mai devreme ..
Reporter : Da
Reporter: Când pot începe activitatea ?
LiveQueens Studio: Eşti Cristina ?
Reporter: Da, Cristina 29, Piteşti.
LiveQueens Studio: Să vă raspund la întrebare ..
LiveQueens Studio: Aveţi nevoie de buletin scanat, o poză cu buletinul în mână şi o poză cu faţa.
LiveQueens Studio: Iar în maxim 30 minute eu vă voi creea conturi ca să puteti începe.
LiveQueens Studio: Iar ca să puteţi începe aveţi nevoie de o cameră web, calculator şi internet, cât de bunicel posibil.
Reporter: Am
Reporter: Puteţi să-mi daţi câteva detalii depre salariu?
LiveQueens Studio: Este vorba de un procent din realizările cu site-urile cu care lucrăm.
Reporter: Să înţeleg că nu există un salariu fix?
Reporter: Se lucrează într-un studiou ? Sau pot lucra de acasă?
Reporter: Am înţeles că se câştigă frumuşel, am prietene care lucrează în domeniu.
LiveQueens Studio: Unde lucrez eu am un salariu de 80.000 de dolari pe an.
LiveQueens Studio: Iar aici o fata sare de 40.000 de dolari.
Reporter: Ştiţi de ce vă întreb? Am o prietenă care se ocupă cu aşa ceva şi-mi spune că ajunge şi la 4500 de dolari pe lună nu ştiu dacă este adevărat sau nu?!
LiveQueens Studio: Este foarte adevărat.
LiveQueens Studio: Am fete care lucrează în studiou şi care câştigă mai mult decât ea.
LiveQueens Studio: Am fete care fac şi 6-7 mii de dolari pe luna.
LiveQueens Studio: Deci ?!
LiveQueens Studio: Închipuiţi-vă că se poate!
Reporter: Păi şi ce ar trebui să fac mai exact ca să câştig atât de mult?
Reporter: Pot începe de mâine?
LiveQueens Studio: Da, se poate începe şi din seara asta
Reporter: Nu am scanat buletinul.
LiveQueens Studio: Aveţi nevoie de o camera web.
Reporter: Asta nu-i o problemă, o cumpăr.
LiveQueens Studio: Puteţi să-mi trimiteţi acum o poză cu dumneavoastră?
Reporter: Imediat.
LiveQueens Studio:Sunteţi draguţă, cred că aţi putea câştiga frumos. Totul depinde de dumneavoastră.
LiveQueens Studio: Eu creez conturile ..
LiveQueens Studio: Sub studioul meu ..
LiveQueens Studio: Banii vi-i pot trimite în cont bancar ..
LiveQueens Studio: Sau prin on-line banking.
Reporter: Cum se face plata?
LiveQueens Studio: 80% din realizări la două săptămâni.
Alex Mihalcea

2 răspunsuri to “UN NOU JOB LA MODA LUAT CU ASALT DE FRUMOASELE PITESTENCE”

  1. Studio LiveQueens Says:

    frumos interviu 😉

  2. desprevideochat Says:

    Va invit sa aflati mai multe informatii despre Adult Video Chat pe http://www.videochatforum.adult-pedia.com un forum dedicat activitatii Adult Video Chat in Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: